Waarom een werkbonapp veel geld bespaard

0

Het is wel duidelijk als je kijkt naar de hoeveelheid papierwerk en de hoeveelheid tijd die het invullen hiervan inneemt. Buitenwerkers struggelen al jaren met dit probleem. Al die papieren. Er hoeft maar iets onduidelijk zijn opgeschreven of maar een papier kwijt te zijn en er ontstaat al een probleem. Om deze op te lossen ben je weer veel tijd kwijt. Zo kom je in deze tekst te weten waarom het gebruik van een werkbonapp een groot voordeel is en jouw bedrijf daar veel tijd en geld mee bespaard.

Waarom een werkbon vervangen?

Eigenlijk hoef je de werkbon niet te vervangen voor wat anders. Het concept is hetzelfde, allen wordt het de leiding en de buitenwerkers van een bedrijf het een stuk makkelijker gemaakt. Een buitenwerker kan via zijn mobiel alle nodige informatie vermelden zonder dat er een miscommunicatie ontstaat. De klant waar de klus voor is uitgevoerd kan via de app een bevestiging tekenen en het is allemaal afgerond. De ingevulde werkbon app wordt in het bestand gezet en kan altijd terug worden gevonden.

Je hoeft geen vacature voor de klant te maken

Ook hiermee is de app je voor. Door het invullen van een werkbon wordt alle nodige informatie gegeven en wordt aan de hand hiervan automatisch een vacatuur opgesteld voor de klant. Je hoeft eenmaal een vacatuur design te maken. Zo kan je een vertrouwelijke sfeer bij de klant creëren.

Waarom je geen werkbon PDF meer hoeft te zoeken

Alles in de app is naar je eigen wensen aan te passen. Is het invullen van sommige informatie voor jouw bedrijf niet van toepassing, dan kan je dit weg laten. Moet er juist wel iets instaan? Dan kan je dit ook gemakkelijk invoeren. Zorg dat het voor de leiding en de buitenwerkers duidelijk is. Met het gebruik hoef je dus geen werkbon PDF meer te printen. Je bespaart hier veel geld met het printen. Je zal dit op lange termijn gaan zien. Veel papierwerk kan worden vervangen met het gebruik van de werkbon app.

Projectplanning maken

Een projectplanning is voor het overzicht van het bedrijf. Als deze er al was, is hij waarschijnlijk niet zo overzichtelijk als degene die in de app verwerkt staat. De app maakt het voor elke werknemer overzichtelijk waar ze aan toe zijn en wat er van hun wordt verwacht. Maak hier goed gebruik van en wijs mensen aan die voor de buitenwerkers taken in kunnen plannen. Urenlang telefoneren, zoekend naar een buitenwerker die eventueel tijd heeft voor een klus is hiermee verleden tijd. Door het indelen van een taak bij een bepaalde buitenwerker wordt het aan beide kanten duidelijk wie, wat moet doen en wanneer dat moet gebeuren. Een projectplanning maken in Exel is echt niet meer nodig. Met Exel gebeuren er alleen maar fouten en kan er onduidelijkheid ontstaan over wat de taak inhoudt die de buitenwerkers moeten uitvoeren.

Related Posts

© Alle Rechten Voorbehouden
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.